Serenay Sarikaya zaradila 12.5 miliona TL od reklama u ovoj godini

Turska glumica Serenay Sarikaya je česta tema turskih medija. Ovaj put, njenom zaradom u ovoj godini se bavio tabloid Aksam.

Serenay Sarikaya zaradila 12.5 miliona TL od reklama u ovoj godini

Foto Credits: Dizilah

Novinari Aksama su se bavili time koliko je Serenay Sarikaya zaradila od reklama u ovoj kalendarskoj godini. Brojka uopšte nije mala i zanemarljiva. Glumica je u toku 2021. godine do jučerašnjeg dana zaradila 12.5 miliona turskih lira od marketinga. Do kraja ove kalendarske godine je ostalo još dosta, pa su velike šanse da se taj iznos dodatno uveća.

Priča da u njenoj glumačkoj karijeri „ne cvetaju ruže“ je odavno ispričana. Serenay Sarikaya već dugo nije imala neku zapaženu i kvalitetnu ulogu. To će se možda promeniti vrlo brzo. Već nekoliko nedelja, ova i dalje mlada glumica radi na novoj Netflixovoj seriji Sahmaran.

Da ne bude zabune, u pitanju je onaj projekat u kojem će Serenay tumačiti lik mitološkog bića. Naziv serije Sahmeran je nedavno promenjen u Sahmaran. Njen partner na sceni će biti Burak Deniz. U seriji će glumiti i Berfu Halisdemir, Elif Nur Kirkuk, Mehmet Bilge Aslan, Nilay Erdonmez, Ebru Ozkan i drugi.

NOVO - Alara Turan u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz kao Melek

 By: Milt-TV Exposed