Irem Helvacioglu šokirala priznanjem o nasilju koje je doživela!

Irem Helvacioglu, koja je preuzela glavnu ulogu u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se u utorak uveče susreće sa publikom na ekranima TRT1, priznala je da je bila izložena fizičkom nasilju u sopstvenom životu.

Irem Helvacioglu šokirala priznanjem o nasilju koje je doživela!

Foto Credits: RiriNano

Glumivši u glavnoj ulozi sa Alpom Navruzom, Mesutom Akustom i Aycom Bingol u seriji Yurek Cikmazi, glumica je izjavila da je bila izložena nasilju u stvarnom životu, kao i njen lik u seriji, i rekla:

„Takođe sam bila izložena fizičkom nasilju u mom sopstvenom životu. Videla sam i psihičko nasilje i to sam kasnije shvatila. Više ne dajem mesta onima koji vrše ovu vrstu nasilja nad mnom u mom životu“. Izjave Irem Helvacioglu novinarima na finalu Međunarodnog takmičenja u dizajnu tkanina, kojem je prisustvovala sinoć. Ova izjava je zaista mnoge iznenadila i šokirala, a mnogi i čestitaju glumici na hrabrosti da sve to prizna. Sve te teme dovele su i priče o dramskoj seriji Yurek Cikmazi.

Uprkos činjenici da serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce u utorak uveče ne ispunjava u potpunosti očekivanja na takmičenju za rejting, ipak postiže dobre rezultate u poređenju sa mnogim novim serijama. Očekivanja da će Irem Helvacioglu i Alp Navruz biti dobar par u TV serijama takođe dolaze do izražaja kako nove epizode ​​serije budu objavljene. Gledaoci, kojima se dopadaju čak i konfliktne situacije likova Halila i Zeynep koje tumače Navruz i Helvacıoglu, veoma su zadovoljni celovitošću priče i tečnim scenama turske serije Yurek Cikmazi.

NOVO - Poze pune ljubavi Demet Ozdemir očarale su njene fanove! (FOTO)

By: TV Exposed