Počinje snimanje nastavka filma "Avatar" i serije "Gospodar prstenova"

Filmovi “Avatar 2” i “Avatar 3” kao i serija “Gospodar prstenova” ( Lord of the Rings) se snimaju na Novom Zelandu. Imajući u vidu da poslednjih nekoliko dana u toj zemlji nije zabeležen nijedan novi slučaj zarazen koronavirusom za očekivati je da se uskoro nastavi snimanje filmova i serije. Radovi na dva od ukupno četiri ...

Počinje snimanje nastavka filma "Avatar" i serije "Gospodar prstenova"

Filmovi "Avatar 2" i "Avatar 3" kao i serija "Gospodar prstenova" ( Lord of the Rings) se snimaju na Novom Zelandu.

Imajući u vidu da poslednjih nekoliko dana u toj zemlji nije zabeležen nijedan novi slučaj zarazen koronavirusom za očekivati je da se uskoro nastavi snimanje filmova i serije.

Radovi na dva od ukupno četiri zamišljena nastavka filma "Avatar" su bili uveliko u toku, kada ih je prekinula epidemija koronavirusa. Tada su radovi premešteni u Kaliforniju gde se u prethodnom periodu radilo na digitalnim specijalnim efektima.

Budžet ovih filmova će biti više od milijardu dolara!

Zazakani su i datumi premijera. I to “Avatar 2” - 17.12.2021; “Avatar 3” - 22.12.2023; “Avatar 4” 19.12.2025; “Avatar 5” 17.12.2027.

S druge strane, snimanje serije "Gospodar prstenova" je prekinuto dok su se snimale prve dve epizode. Zamišljeno je da prva sezona ima osam epizoda, ali sada nije sigurno kada će one biti snimljene, niti kada bi serija mogla da se nađe na malim ekranima.

By: TV Exposed