Sve lošiji rejting serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Veliki uspesi na društvenim mrežama i dobra prodaja u inostranstvu nisu prošli nezapaženo kada je u pitanju TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja nastavlja da se sastaje sa publikom četvrtkom uveče na Kanalu D.

Sve lošiji rejting serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, činjenica da serija nije mogla da se oporavi u pogledu gledanosti i dalje stoji kao tačka koja smeta publici.

Šesta epizoda serije kompanije Ay Yapim, Ya Cok Seversen, koja je okupila Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan u glavnim ulogama na Kanalu D, ponovo je osvojila društvene mreže.

Oko 3,5 miliona deljenja je stiglo za 2 sata o seriji, koja je ušla na liste društvenih medija u 11 zemalja.

Uprkos tome što su bili tako uspešni na društvenim mrežama, rezultati, koji su počeli da padaju čak i ispod brojke 2 u rejtingu, iznenađuju i zabrinjavaju fanove serije.

Top liste u 11 zemalja širom sveta

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se emituje u mnogim zemljama sveta, kao i u Turskoj, ne silazi sa svetske agende. Serija, o čijoj se svakoj epizodi naširoko govori i dobija pohvale, zauzela je vrh lista društvenih medija u 11 zemalja sa svojim romantičnim i uzbudljivim scenama u 6. epizodi emitovanom u četvrtak veče.

Serija, koja je ušla na top-liste u Turskoj, kao i u Italiji, Španiji, Belorusiji, Brazilu, Slovačkoj, Hrvatskoj, Srbiji, Ukrajini, Gruziji i Albaniji, dobila je pohvale obožavalaca.

O seriji je podeljeno oko 3,5 miliona akcija, koje nisu sišle sa dnevnog reda tokom emitovanja. Iznenađujuće je da serija sa tako snažnom interakcijom na društvenim medijima dobija tako niske ocene…

NOVO - Serija Kirli Sepeti ima dobru glumačku ekipu!

By: TV Exposed