Oguzhan Koc želi da radi sa Demet Ozdemir!

Oguzhan Koc i Demet Ozdemir su novi turski par koji privlači zaista dosta pažnje. Juče je potvrđena vest da će Demet raditi na novom projektu, odnosno filmu. Takođe, objavljeno je i da Oguzhan Koc radi na jednom projektu, ali kao scenarista. U njegovom projektu neće biti poznatih imena, istakao je Koc. Bez obzira na to, ...

Oguzhan Koc želi da radi sa Demet Ozdemir!

Oguzhan Koc i Demet Ozdemir su novi turski par koji privlači zaista dosta pažnje.

Juče je potvrđena vest da će Demet raditi na novom projektu, odnosno filmu. Takođe, objavljeno je i da Oguzhan Koc radi na jednom projektu, ali kao scenarista. U njegovom projektu neće biti poznatih imena, istakao je Koc. Bez obzira na to, Oguzhan se kako kaže detaljno priprema i marljivo radi na scenariju za novi projekat. Želi da se u što boljem svetlu pokaže kao scenarista. Koc je za medije rekao da ima jedan veliki san za koji se nada da će ga ostvariti. Voleo bi da radi sa Halukom Bilginerom i Cemom Yilmazom, jer je veliki fan ova dva glumca.

Oguzhan Koc nije mnogo govorio o novom projektu na kom radi njegova draga Demet Ozdemir. Rekao je da oduševljen njenim talentom i da bi bio zaista srećan da sarađuje sa njom u nekom od narednih projekata.

NOVO - Can Yaman još jednom pokazao izvajano telo (FOTO)

By: TV Exposed