Serija Baba postaje zapažena širom sveta!

Duo Haluk Bilginer i Tolga Saritas impresionira svojim izuzetnim nastupima u TV seriji Baba / Otac, koja se emituje na kanalu Show TV utorkom uveče.

Serija Baba postaje zapažena širom sveta!

Foto Credits: IMDB

Priču o ocu, odnosno celoj porodici Saruhanli, čija je prva epizoda emitovana u utorak, 15. februara, napisali su Gokhan Horzum i Ekin Atalar, scenarista na projektu je Ekin Atalar, a režiser je Cagri Bayrak.

Serija Baba / Otac, čija je 12. nova epizoda emitovana u utorak, 10. maja, postigla je svetski uspeh. Baba je bila serija sa najviše novih pratilaca u aprilu. TV kritičar Sina Kologlu podelio je uspeh serije Otac sledećim rečima na svom nalogu na društvenim mrežama:

„Mesečni list Wit List prati TV serije i produkcije sa najviše pratilaca na društvenim mrežama u celom svetu. Još jedna turska drama je na vrhu liste u aprilu. U pitanju je serija Baba, sa Halukom Bilginerom i Tolgom Saritasom u glavnim ulogama.”.

U saopštenju se navodi da je ova turska serija bila druga sa najviše pratilaca na svetu u Instagram podacima, u vreme kada je serija izašla u etar, i prikupila 122 hiljade pratilaca do kraja aprila. Svi se nadaju da će se rejting ovog projekta u Turskoj dodatno popraviti i da će se serija izboriti za opstanak i novu sezonu.

Skrenuvši pažnju efektnim nastupima Ozge Yagiz i Hakana Kurtasa, serija Baba / Otac će u utorak, 17. maja, upoznati publiku svojom novom epizodom.

NOVO - Kraj za tursku seriju Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini

By: Milt-TV Exposed