Turska serija Gri – radnja i uloge

U narednom periodu očekuje nas početak snimanja još jedne nove turske serije. Najnoviji projekat nosi naziv Gri.

Turska serija Gri – radnja i uloge

Foto Credits: Dizilah

Serija Gri će se raditi u produkciji kompanije OGM Pictures za Disney Plus digitalnu platformu. Podsećamo, ova platforma sa radom u Turskoj počinje sredinom juna, a prva serija koja će biti emitovana na njoj, Kacis / Bekstvo je već snimljena. Nova serija Gri je privukla dosta pažnje od same najave. Jedno vreme su bile aktuelne priče da će ulogu u ovoj seriji imati i Kenan Imirzalioglu. Te vesti su brzo demantovane.

Čitanje scenarija nove serije je započeto danas. Na poziciji režisera ovog projekta su braća Taylan. Otkriveni su i prvi detalji radnje, kao i glumački kadar ovog projekta.

Timucin Esen će tumačiti glavnu ulogu u seriji. On će glumiti dobro poznatog advokata i učesnika TV show-a po imenu Fuat. Njegovu suprugu Hulyu će glumiti Ebru Ozkan. Ebru i Timucin su već zajedno sarađivali na seriji Hekimnoglu.

Njihovu kćerku će glumiti Buce Buse Buse Kahraman. Alican Yucesoy će glumiti Fuatovog partnera po imenu Arda, dok će Ilayda Akdogan glumiti prijatelja kćerke ove porodice a njen lik će se zvati Ceyda. U seriji će se naći i Selin Kahraman kao policajka Leyla.

Život ove srećne porodice će promeniti težak slučaj silovanja. Oko toga će biti građena radnja ove turske serije.

NOVO - Gozde Cigaci spremna za povratak na TV ekrane

By: Milt-TV Exposed