Gozde Cigaci spremna za povratak na TV ekrane

Gozde Cigaci, koja je rođena u Istanbulu 1991. godine, a svoju glumačku avanturu započela je kao mlada, diplomirala je na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta Kocaeli, odsek gluma. Gozde, koja se takođe bavi muzikom i od detinjstva je zainteresovana za glumu, na snimanjima je od 2011. godine.

Gozde Cigaci spremna za povratak na TV ekrane

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je privukla pažnju likom Elif u TV seriji Sulejaman Veličanstveni, napravila je veliki proboj sa likom Demet u TV seriji Kuzey Guney. Zatim su se ređale njene uloge u projektima Bugunun Saraylisi, Yilanlarin Ocu, Kordugum, Atesbocegi, Dudullu Postasi, Yuzlesme, Bir Aile Hikayesi i Sefirin Kizi. Učestvovanje u različitim ulogama u proteklim godinama u velikom broju projekata za ovu mladu i veoma talentovanu glumicu je povećalo iskustvo.

Dok mlada glumica nije bila na ekranu poslednjih godinu i po dana, stigla je i vest o novoj seriji koju su njeni fanovi čekali. Gozde Cigaci ćemo gledati u novoj  TV seriji, koja će se snimati u Makedoniji. Serija, koja će se snimati u Skoplju, biće emitovana na TRT1.

Gozde Cigaci, koja će igrati lik Gulsum u novoj TV seriji kanala TRT1, do sada je tumačila zaista različite uloge u njenoj karijeri. Nova serija TRT1, čije ime će biti Balkan Ninnisi ili Rumeli Sevdasi, biće veoma važna u njenoj karijeri. Serija, čije snimanje će početi uskoro, očekuje se da će se u novoj sezoni sastati sa publikom na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT1.

NOVO - Cem Yilmaz o projektu Ersan Kuneri

By: Milt-TV Exposed