Promena dana emitovanja serije Sifirinci Gun / Nulti dan

Turska TV serija Sifirinci Gun / Nulti dan ima dobru glumačku ekipu, čak i sasvim solidnu priču, ali nešto nije kako treba. U prilog tome govori i promena dana emitovanja ove serije.

Promena dana emitovanja serije  Sifirinci Gun / Nulti dan

Foto Credits: DiziCentral

Sifirinci Gun / Nulti dan nije loš projekat, naprotiv. Oni koji su gledali i gledaju seriju smatraju da je radnja veoma zanimljiva a da su glumci dobro izabrani i da odlično rade svoj posao u njoj. Ipak, to sve nije potkrepljeno rejtingom koji je veoma loš, iz epizode u epizodu. Brojke gledanosti zaista brinu i ako se ovako nastavi postavlja se pitanje koliko dugo će serija opstati u etru.

Po mnogima, prvi korak ka završetku je već način, odnosno promenjen je dan emitovanja ove turske serije. Od epizode 5, serija će biti emitovana petkom. Tako da će sledeća epizoda TV serije Sifirinci Gun / Nulti dan biti emitovana u petak, 27. januara. Da li će to doneti neke promene, nismo baš sigurni. Uglavnom promena dana emitovana znači i poslednji pokušaj da se nešto promeni a ako promena, odnosno poboljšanja gledanosti ne bude, to znači i brzo finale.

S obzirom na dobru glumačku ekipu i priču, sve je više onih koji krivca za nizak rejting pronalaze u TV kanalu na kom se ova serija emituje. Kada se u obzir uzme činjenica da se i serija Tuzak / Klopka koja takođe ima dobre kritike a veoma loš rejting emituje na istom kanalu, odnosno tv8, ove tvrdnje sve više dobijaju na značaju… Možda zaista nije do serija, već do kanala?

NOVO - Hande Soral o razlozima zašto je prihvatila ulogu u seriji Ates Kuslari

By: TV Exposed