Hande Soral o razlozima zašto je prihvatila ulogu u seriji Ates Kuslari

Seriju Ates Kuslari / Vatrene ptice koja petkom uveče privlači milione pažnje i počinje veoma dobrom gledanošću, često ćete čuti na ATV ekranima.

Hande Soral o razlozima zašto je prihvatila ulogu u seriji Ates Kuslari

Foto Credits: IMDB

Hande Soral gledamo u seriji Ates Kuslari u kojoj pored nje glavne uloge preuzimaju veoma značajna imena kao što su Ilayda Alisan, Gorkem Sevindik i Burak Tozkoparan. Popularna glumica, rođena 1987. godine, na snimanjima je od 2007. Glumica, koju smo gledali u veoma različitim projektima od kako je privukla pažnju TV serijom Kucuk Kadinlar / Male žene, postala je jedna od najtraženijih kada su u pitanju dramske uloge.

Glumica Hande Soral, koja je u maju rodila sina Alija, udata je za kolegu-glumca Ismaila Demircija. Od glumice se nije očekivalo da se vrati na set kada njena beba još nije imala ni godinu dana. Hande ovu situaciju objašnjava ovim rečima:

„Zapravo, nisam planirala da radim dugo. Ali zaista sam želela da budem u projektu od dana kada sam pročitala scenario. Priča o deci sa ulice dirnula je još jedan deo mene. Želela sam da budem jedan od ljudi koji su pričali o tome.”.

Iako je izabrala da ostane kod kuće radi brige o svom sinu Aliju, Hande Soral, koja se zbližila sa serijom Ates Kuslari nakon čitanja scenarija, nije mogla ostati ravnodušna na ponudu. Glumica svoju odluku izražava rečima:

„Inače, nisam razmišljala da radim neko vreme jer sam nova majka. Nisam htela odmah da napustim kuću. Čak sam dugo odbijala da pročitam scenario. Kada sam pročitala scenario serije Ates Kuslari, želela sam da se bavim ovim poslom.”.

NOVO - Lepe vesti za seriju Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza

By: TV Exposed