Skandal oko filma o pevačici Bergen i dalje aktuelan

31 godinu nakon tragične smrti pevačice Bergen, uručena je nagrada za izuzetnu karijeru njenoj starijoj sestri Mukader Terrim. U isto vreme model Tugba Ozay prisustvovala je ceremoniji i izjavila da joj je pre 3 godine ponuđeno da glumi ulogu Bergen. Tugba je pristala i Nihat Altinkaya je postao njen suigrač. Ona je kasnije informisana da ...

Skandal oko filma o pevačici Bergen i dalje aktuelan

31 godinu nakon tragične smrti pevačice Bergen, uručena je nagrada za izuzetnu karijeru njenoj starijoj sestri Mukader Terrim. U isto vreme model Tugba Ozay prisustvovala je ceremoniji i izjavila da joj je pre 3 godine ponuđeno da glumi ulogu Bergen.

Tugba je pristala i Nihat Altinkaya je postao njen suigrač. Ona je kasnije informisana da je projekat otkazan. Naravno novinari su odmah podsetili da se film o Bergen pripremao 2 godine i glavnu ulogu je trebalo da igra Serenay Sarikaya. Prema producentima drugi kandidati nisu uzimani u obzir za ovu ulogu.

Izgleda da su producenti bili malo lukavi. Novinari su takođe podsetili da je odnos porodice Bergan i kompanije TAFF Pictures, koja bi trebalo da snima projekat, prilično zategnut. Možda je samo uloga pripala pogrešnoj glumici koju su želeli. Ranije su turski TV voditelji izjavili da producenti kompanije nisu želeli da porodica prisustvuje dodeli nagrada, plašeći se skandala.

By: TV Exposed

NOVO-Cansu Tosun i Erkan Kancak Kostendil upoznali malu Marsel (FOTO)