Ugur Gunes privlači sve veću pažnju u inostranstvu

Svakog dana se dodaje novi uspesima glumaca turskih TV serija u inostranstvu. Sada svojih pet minuta slave ima Ugur Gunes.

Ugur Gunes privlači sve veću pažnju u inostranstvu

Foto Credits: Haberturk

Sa serijom Erkenci Kus, Can Yaman je postao osoba koja je najbolje napredovala u tom pogledu i na najuspešniji način odrazila internacionalno interesovanje za svoju karijeru.

Kerem Bursin, koji je stekao veliku popularnost TV serijom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, postao je jedan od turskih glumaca koji su dobili veliku pažnju kako u Italiji, tako i u Španiji. Vidi se da se divljenje Keremu Bursinu brzo širi, posebno u zemljama španskog govornog područja.

Gunesova poseta Italiji

Ugur Gunes je uvršten među turske glumce koji su u poslednje vreme privukli posebnu pažnju. Ugur, koji je trenutno u glavnoj ulozi u seriji TRT1 pod nazivom Al Sancak / Crvena Zastava, postao je jedno od istaknutih imena u inostranstvu sa likom Tugtekina u TV seriji Dirilis Ertugrul.

Međutim, glumac je u poslednje vreme postao veoma popularan, posebno sa likom Yilmaza u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj. Interesovanje za Gunesa eksponencijalno je poraslo objavljivanjem ove turske serije u inostranstvu .

Ovog puta, Ugur je bio predstavljen u italijanskoj štampi, gde su imena Cana Yamana i Kerema Bursina često objavljivana. Poznati glumac bio je gost programa Verissimo koji se emituje na TV kanalu Chanel 5, jednom od najgledanijih televizijskih kanala u zemlji.

Pažnju svojih obožavalaca privukao je i Ugur Gunes, koji je otišao u Italiju zbog projekta koji je dobio veoma dobre ocene. Podsetimo i da je glumac, koji je zbog serije Bir Zamanlar Cukurova postao popularan na društvenim mrežama u Italiji, prošle godine osvojio nagradu za „međunarodnog najboljeg glumca” na svečanoj dodeli međunarodne nagrade Murek D’Or.

View this post on Instagram

A post shared by Uğur Güneş (@ugur.gunes)

NOVO - Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan o "teškoćama" na snimanju serije Ates Kuslari

By: TV Exposed