Uskoro kraj serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova?!

Turska televizijska serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova već nekoliko godina važi za veoma cenjen i rado gledan projekat. Ipak, svemu polako dodje kraj, pa se tako bližimo finalu ovog projekta.

Uskoro kraj serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova?!

Foto Credits: Dizilah

Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova je turska televizijska serija koja privlači dosta pažnje. U toku je emitovanje četvrte sezone, koja bi prema nekim najavama mogla biti i poslednja.

Kako pišu turski mediji, serija Čukurova će biti završena u epizodi 140. Ukoliko ne bude nepredvidjenih promena u poslednji čas, finalna epizoda će biti upravo 140. Dakle ukoliko su ove tvrdnje tačne, do kraja ove TV serije je ostalo još 10 epizoda. Potvrda ove informacije od strane TV kanala i produkcije se očekuje u narednom periodu.

Serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova se snima u Adani u produkciji kompanije Tims & B Productions. Premijera serije je bila 6. septembra 2018. godine. Tokom sezona dolazilo je do promena u glumačkom kadru, pa se negde u toku emitovanja serije projektu priključio i Ibrahim Celikkol.

Oni glumci koji su tu od početka su Hilal Altinbilek, Bulent Polat, Polen Emre, Sibel Tascioglu, Serpil Tamur, Yeliz Dogramacilar i drugi.

Projekat se emituje na kanalu ATV TV.

NOVO - Lacin Ceylan i Leyla Feray - Majka i kćerka u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala

By: Milt-TV Exposed