Oktay Kaynarca je veoma zadovoljan serijom Ben Bu Cihana Sigmazam

Turski glumac Oktay Kaynarca počeo je da ostavlja svoj trag u celoj industriji kao producent sa TV serijom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Oktay Kaynarca je veoma zadovoljan serijom Ben Bu Cihana Sigmazam

Foto Credits: Haberler

Poverenje i ljubav prema Oktayu Kaynarci su u osnovi činjenice da je lik Sulejmana Čakira u TV seriji Kurtlar Vadisi postao fenomen, baš kao i Hizir Cakirbeyli u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Sjajni glumac, koji je ponovo pokazao znanje i umeće u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam, gde je i producent, poručio je da će nastaviti da potpisuje značajna dela. Sečenjem torte na snimanju proslavljen je 58. rođendan Oktaya Kaynarce, koji je rođen 27. januara 1965. godine. Zahvalivši se svim kolegama, Oktay Kaynarca je takođe izrazio zadovoljstvo što je krenuo sa njima na ovaj put. Kaynarca je takođe naveo da će u budućnosti zajedno raditi važne poslove. Poznati glumac je dodao:

„Kada je ovaj posao počeo, rekao sam: ’Bićemo tim, i bićemo tim na kome ljudi zavide spolja’, dok smo razgovarali sa svim našim prijateljima. Nisam bio iznenađen, nisam pogrešio. Ovog puta postali smo jedna velika porodica. Napravili smo neke veoma dobre delove. Verujem da ćemo u budućnosti raditi velike stvari. To je nešto što se može dogoditi sa timskim duhom.” .

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja se emituje utorkom uveče, bila je i ostala projekat dobija dobre ocene i svojom pričom je privukla milione gledalaca na ATV ekranima. Dok je Oktay Kaynarca svojim rečima na rođendanu otkrio koliko je tim važan u uspehu, njegova izjava da će nastaviti sa istim uspehom i ubuduće je otkrila njegovo poverenje u ovaj tim.

NOVO - Melis Sezen i serija Gulcemal će privući dosta pažnje?!

By: TV Exposed