Nilperi Sahinkaya se vratila na TV ekrane drugačijom ulogom

Nakon emitovanja prve epizode, mnogo postova o seriji počelo je da se pravi na društvenim mrežama.

Nilperi Sahinkaya se vratila na TV ekrane drugačijom ulogom

Foto Credits: Haberler

Posebno su obožavaoci Alpa Navruza srećni što se poznati glumac vratio na setove. Sinem Unsal je takođe zauzela svoje mesto u priči kao jedna od dve glavne ženske uloge. Partnerstvo dvoje mladih glumaca koji igraju likove Hakana i Merve povećalo je uzbuđenje.

Međutim, Nilperi Sahinkaya, još jedna glavna glumica serije, pojavila se pred svojim fanovima sa sasvim drugačijom ulogom.

Možemo reći da je Sahra možda najiznenađujući i drugačiji lik u seriji Bahar.

Videćemo u priči da Sahra, čiji se ceo život promenio nakon nesrećnog događaja koji je doživela kada je bila dete, ne može da toleriše ni pomisao da je ćerka ili žena.

Važna i teška uloga

Nilperi Sahinkaya, koja je pred publiku izašla sa drugačijim ženskim likom, preuzela je važnu i tešku ulogu koja će uticati na tok TV serije Senden Once.

Možemo reći da je glumica, za koju se zna da uspešno tumači tako oštre uloge u projektima u kojima učestvuje, u priči koja će duboko uticati na publiku.

Sahinkaya, koja je napomenula da su joj likovi poput Sahre bili veoma interesantni, svoja osećanja je izrazila sledećim rečima:

„Sahra je žena koja drži reč, narcisoidna je i ne voli nikoga, ali veoma voli jednu osobu, mnogo. Ona vodi veliki rat jer će i tu osobu izgubiti.”.

NOVO - Kraj za seriju Safir

By: TV Exposed