Da li ćemo gledati Hande Ercel tokom leta u nekoj seriji?!

Turska glumica Hande Ercel je ponovo u centru pažnje. Juče je bio tužan dan u njenom životu, ali već danas stižu lepe vesti iz njenog života.

Da li ćemo gledati Hande Ercel tokom leta u nekoj seriji?!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Hande Ercel je juče sa svojim fanovima podelila informaciju da je prošlo tri godine od smrti njene majke, Aylin. Glumica je često isticala da je bila jako vezana za svoju majku i da joj njena smrt jako teško pada. Nakon tužnih vesti, stigle su i nove informacije. Od ranije je poznato da je Hande izabrana kao jedna od najlepših žena sveta u jednom ruskom magazinu. Upravo je to bila tema jednog teksta u turskim medijima.

Sem toga, u tekstu se navodi da će se glumica vratiti na ekrane tokom leta. Ostaje da se pitamo, da li će to biti neki televizijski projekat ili možda serija neke digitalne platforme. Prema informacijama koje su od ranije poznate, Hande Ercel je u završnim fazama pregovora sa Disney Plus, kompanijom koja pokušava da napravi svoj iskorak na tržištu turskih serija.

Ono što jeste poznato da će na ovoj digitalnoj platformi raditi Engin Akyurek, Irem Helvacioglu, Can Yaman, a pregovori sa još nekoliko poznatih imena su u toku. Opcija da se Ercel pojavi tokom leta u nekoj njihovoj novoj seriji je veoma realna, možda čak i izvesna.

Ostaje da sačekamo da Disney Plus zvanično objavi početak rada u Turskoj i možda u istom danu dobijemo potvrdu da će Hande raditi u nekom njihovom novom projektu.

NOVO - Berker Guven se vraća na TV ekrane

 By: Milt-TV Exposed