Melis Sezen o Devi i seriji Gulcemal

Serija Gulcemal se emituje na televiziji Fox četvrtkom uveče, a kao glavni par ističu se Melis Sezen i Murat Unalmis.

Melis Sezen o Devi i seriji Gulcemal

Foto Credits: haber365

Jasno je da je Melis dobar izbor za lik Deve, koja bi trebalo da odrazi veoma različite emocije u ime glumice i da Sezen pokaže svoje sposobnosti kroz ovu ulogu.

Lik Deve ima posebno mesto u karijeri za Melis Sezen, koja je rekla da je sve prošlo dobro i u svojoj izjavi dobila dobre povratne informacije.

Deva zapravo baca svetlo na živote mnogih žena u današnjem svetu. Melis Sezen je ovim rečima izrazila detalje njenog lika u seriji Gulcemal:

„Deva se nije pobunila, iako je bila napuštena. Ona postavlja pitanje zašto, postavlja pitanje sebi ko sam ja. Ona se ljuti, ne može da nađe odgovor. Ovo je najveći problem lika. Pitanje ko sam ja, šta je moj koren? Ona pokušava da pronađe odgovor na to pitanje jer ne može da oseća pripadnost. Zato što ju je napustila majka. Da je majka uz nju, da nikada nije prestala da komunicira sa svojom majkom, njena majka živi u njoj za nju. Umesto da se buni, ljuti i zamera, ona je devojka koja održava svoju veru, stavlja je u ljubav i otvara svoje srce.”.

O seriji

Murat Unalmis je u seriji Gulcemal sa teškim muškim likom, a Deva, koju igra Melis Sezen, skrenuće pažnju time da je Gulcemal lek za njen problem.

Sezen je dala sledeće informacije o toku priče:

„Teško je izlečiti Gulcemalov problem. Ali Deva je isceliteljka. Čovek ne mora nužno da pokušava da se izleči. Ponekad se neke duše spoje i svi služimo jedni drugima. Gulcemal i Deva se okupljaju na isti način.”.

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je drugačija serija od ostalih!

By: TV Exposed