Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je drugačija serija od ostalih!

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se emituje na ekranu TRT1 utorkom uveče, više nema veliku gledanost na početku sezone.

Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je drugačija serija od ostalih!

Foto Credits: DiziCentral

Ali verna publika gleda priču sa velikim entuzijazmom. Devetnaest epizoda ove turske serije u kojoj glume Alp Navruz i Irem Helvacıoglu je iza nas.

Ljubitelji Alpa Navruza i Irem Helvacioglu posebno prate seriju, čija će 20. nova epizoda biti emitovana u utorak, 18. aprila.

Gledaoci, koji daju emotivne komentare o seriji na društvenim mrežama, takođe znaju da će TRT1 pokazati strpljenje do kraja sezone, čak i ako gledanost i dalje bude mala.

Gledaoci, koji su izjavili da smatraju da je priča o seriji Yurek Cikmazi nevinija u poređenju sa pričama nekih TV serija na drugim kanalima, takođe su izrazili svoje reakcije na svet serija, koji se fokusira na 'krivu vezu'. ili obmane.

Pohvale za radnju

Ova predstava je od velikog značaja za publiku, koja seriju Yurek Cikmazi / Slomljeno srce doživljava kao sklonište i svojim pričama pokazuje stav bekstva od uznemirujuće serije. Neki od gledalaca, koji dele mnogo o impresivnosti likova Halil i Zeynep na društvenim mrežama, takođe iznose svoje stavove o važnosti serije Yurek Cikmazi na društvenim mrežama. Post koji je naišao na veliku podršku je sledeći:

„Drama je veoma dobra, barem ne lomi naš moral i živce. Druge serije su dosadne, smešne, nemoralne. Priče koje su u suprotnosti sa našom porodičnom strukturom i našim običajima.”.

U stvari, slične reakcije su već neko vreme počele da se viđaju intenzivno na društvenim mrežama. Mnogi gledaoci izražavaju svoje nezadovoljstvo produkcijama zasnovanim na iskrivljenim porodičnim odnosima i obmanama, a projekte kao što je Yurek Cikmazi predstavljaju kao stav eskapizma u takvim predstavama.

NOVO - Pohvale za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed