Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je na dobrom putu!

TV serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se emituje na ekranima TRT1 utorkom uveče, impresionira trendom rasta gledanosti i prvom mestu bez premca na društvenim medijima!

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je na dobrom putu!

Foto Credits: IMDB

Projekat Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koji je za rivale imao ambiciozne produkcije koje su iste večeri izašle na ekran, postao je vidljiv na društvenim mrežama svojom poslednjom epizodom! Kao produkcija u kojoj glume Irem Helvacioglu, Alp Navruz, Ayca Bingol i Mesut Akusta, serija Yurek Cikmazi je cenjena zbog svoje priče i glume.

Uprkos uspehu serije ATV-a, Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja se emituje utorkom, vidi se da je serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre u opadanju. Među TV serijama koje su iste večeri prikazane na 5 različitih kanala, Yurek Cikmazi je bio na 9. mestu u total kategoriji, ali je bio drugi u AB posle Fox News-a. Takođe je uspeo da se plasira na 3. mesto u kategoriji ABC1.

Broj poruka na društvenim mrežama primljenih istog dana za seriju Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je sjajan, i to brzinom koja višestruko udvostručuje njenog najbližeg konkurenta, Ben Bu Cihana Sigmazam! Kao odgovor na Yurek Cikmazi, projekat koji je primio 74.300 poruka, Ben Bu Cihana Sigmazam je ostao na 4.100 poruka. Gecenin Ucunda / Na kraju noći na 3.900, Uc Kiz Kardes / Tri sestre oko 1.100, i Tacsiz Prenses / Princeza bez krune je našla svoje mesto među istaknute produkcije dana sa hiljadu poruka.

Iz tabele je vidljivo da je serija Slomljeno srce mnogo više interpretirana od strane publike na društvenim mrežama, šalje se na hiljade poruka, i to je najpopularnija serija dana, ispred ostalih produkcija. Iako serija privlači pažnju kako njena dramatična priča napreduje, ona takođe povećava komentare gledalaca. Društveni mediji takođe impresioniraju svojim uspehom… Čini se da je serija Yurek Cikmazi zaista na dobrom putu.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Počinje nova era serije Yali Capkini?!

By: TV Exposed