Akin Akinozu i serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće su razočarenje za sve!

Bilo je veliko iznenađenje što je treća epizoda televizijske serije pod nazivom Yaban Cicekleri | Divlje cveće bila finale na ATV-u.

Akin Akinozu i serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće su razočarenje za sve!

Foto Credits: IMDB

Činjenica da je projekat Yaban Cicekleri | Divlje cveće koji je tek počeo i koji nije mogao u potpunosti da prenese svoju priču publici, za tako kratko vreme zbrisan sa ekrana otkrila je jednu od rana koje krvare u istoriji turskih TV serija.

Iznenađujuće je bilo da je serija, koja je snažnom promotivnom kampanjom zaintrigirala publiku i uzbudila fanove dvojca Akin Akinozu i Aslihan Malbora, postigla nisku gledanost.

Mnogi komentari obožavalaca serije, koji su naveli da im se ovaj par dopao i da su im energija i harmonija bili veoma lepi, ostali su teška srca posle finala.

Strani fanovi razočarani

Kada su prve dve epizode ​​serije dobile veoma niske ocene, odlučeno je da treća epizoda bude finale. Iako je ATV generalno poznat kao kanal koji podržava svoje TV serije, bilo je zbunjujuće što je Yaban Cicekleri nestao sa ekrana za tako kratko vreme.

Posebno se čini da takve situacije više uznemiravaju ljubitelje TV serija iz inostranstva nego domaće gledaoce. Strani obožavaoci Akina Akinozua imaju poteškoća da razumeju ovaj razvoj događaja. Kako tek započeti projekat može da se završi za tako kratko vreme?

Stranim gledaocima nije lako objasniti da je serija čija je priča tek počela i čije je uzbuđenje potpuno novo, skinuta sa etra zbog niske gledanosti.

NOVO - Da li će serija Yabani | Divlji dobiti novu sezonu?!

By: TV Exposed