Da li će serija Yabani | Divlji dobiti novu sezonu?!

Visoka gledanost ostvarena u prvim epizodama TV serije pod nazivom Yabani | Divlji, emitovana na kanalu televizije Now, nastavila se još dugo.

Da li će serija Yabani | Divlji dobiti novu sezonu?!

Foto Credits: Haberler

Međutim, nakon početka serije pod nazivom Bahar, koja je počela da se emituje na Show TV-u, u gledanosti smo počeli da vidimo da je smanjeno interesovanje za projekat pod nazivom Yabani | Divlji.

TV serija Yabani, sa Halitom Ozurom Sarijem i Simay Barlas u glavnim ulogama, i dalje impresionira široku publiku, ali u pogledu gledanosti ne može da prikaže jaku sliku koju je imala kada je počela.

Međutim, interesovanje za likove Asi i Alaza, dva važna lika serije, nastavlja da raste na društvenim mrežama.

Rojbin Erden blista sa likom Asi

Rojbin Erden iznenada je zablistala na društvenim mrežama sa svojim likom Asi u TV seriji Yabani.

Čini se da se lik Alaza snažno vratio za Bertana Aslanija. Veliko interesovanje iskazano za bračni par Asi i Alaz na društvenim mrežama dovoljno je da objasni snažnu harmoniju i visoku energiju dvoje mladih glumaca. Međutim, pad gledanosti TV serije Yabani takođe je pokazatelj da projekat slabi u smislu priče…

Obožavaoci Bertana Aslanija i Rojbin Erden veoma žele da se projekat nastavi i u drugoj sezoni. Iz stalnog porasta objava na društvenim mrežama se vidi da ovaj dvojac veoma vole ne samo domaći gledaoci, već i ljubitelji stranih TV serija.

Iz tog razloga, smanjenje gledanosti TV serije Yabani uznemirilo je mnoge obožavatelje serijala.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Kerem Bursin i Devrim Ozkan partneri u novom projektu!

By: TV Exposed