Nove dobre vesti za seriju Safir

Serija Safir, koja nastavlja da se emituje na ATV ekranima, uspela je da zadobije snažno mesto ponedeljkom uveče.

Nove dobre vesti za seriju Safir

Foto Credits: Haberler

U seriji Safir, koja priča dobru priču, glavne uloge igraju Ozge Yagiz, Ilhan Sen i Burak Berkay Akgul.

Dok je gledanost serije Safir, u kojoj svo troje mladih glumaca impresioniraju svojim uspešnim nastupima, i dalje dobra, serija ima snažnu podršku u okruženju društvenih mreža.

Činjenica da je projekat, koji se trenutno snima u Kapadokiji, počeo da privlači pažnju u inostranstvu, pokrenuo je novi proces.

Emitovanje u Rumuniji

Ugovor o prodaji sklopljen sa rumunskim televizijskim kanalom Antena TV uveliko je povećao motivaciju tima serije. Za rumunske gledaoce, Safir će sada biti projekat koji mogu da prate na ekranu kao potpuno novu ljubavnu priču.

Nakon ove prodaje na sajmu sadržaja pod nazivom Mipcom, smatra se da je veoma važan razvoj serije Safir da izađe u inostranstvo. Iako se očekuje da će serija privući pažnju u mnogim zemljama u bliskoj budućnosti, već sada možemo videti veoma pozitivne komentare o seriji Safir od strane obožavalaca turskih serija na društvenim mrežama.

Još jedan važan pomak za seriju je to što je 11. epizoda, koja je emitovana prošlog ponedeljka uveče, ostvarila dobar porast u svim kategorijama gledanosti. Rejting raste, interesovanje društvenih mreža raste i međunarodna prodaja se ostvaruje.

U ovom ambijentu podrazumeva se da serija Safir nastavlja svoj put veoma uspešno.

View this post on Instagram

A post shared by Safir (@safirdizisi)

NOVO - Nova nagrada za seriju Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav

By: TV Exposed