Nova nagrada za seriju Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav

Važno je napomenuti da je turska TV serija pod nazivom Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav doživela ogroman skok u gledanosti nakon što je dobila kritike zbog scene nasilja nad ženama kada je tek počela.

Nova nagrada za seriju Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav

Foto Credits: Haberler

Zadivljujuće je da serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav, u kojoj glavne uloge igraju Miray Daner i Deniz Can Aktas, nastavlja svoj uspešan put na TV ekranu Fox-a.

Hudutsuz Sevda, jedna od retkih serija koja se ističe u novoj sezoni, sada je četvrtkom uveče stekla čvrstu poziciju za sebe kao najgledanija serija u total kategoriji i ABC1 grupi.

Seriju, koja svakom novom epizodom duboko pogađa publiku, studenti istanbulskog univerziteta Aydin nagradili su i kao „Serijal godine“, što je ponovo skrenulo pažnju na ovu produkciju.

Snažna harmonija Deniza Cana Aktasa i Miray Daner

Prilično je jaka i energija dvoje glavnih glumaca TV serije Hudutsuz Sevda, koja privlači pažnju mladih i postiže dobre i stabilne gledanosti na ekranu.

Gledaoci su veoma zadovoljni njihovom harmonijom u seriji. Možemo reći da su dvoje mladih glumaca, koji se s vremena na vreme pokažu objavama na društvenim mrežama, jedan od najuspešnijih TV serijskih parova nove sezone.

Ova snažna harmonija između Deniza Cana Aktasa i Miray Daner, koja se ogleda na ekranu, već im je donela stabilne ocene i priznanje studenata univerziteta.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan pohvalno o Melisi Dongel

By: TV Exposed