Yusra Geyik o svom liku i seriji Tas Kagit Makas

Poznata glumica Yusra Geyik, koja se vratila na ekran sa ambicioznom serijom Kanala D Tas Kagit Makas, prvi put je progovorila o svom liku Ruye Emirkiran i kolege Umuta u seriji.

Yusra Geyik o svom liku i seriji Tas Kagit Makas

Foto Credits: Karar

Yusra Geyik je na tu temu izjavila:

„Ja vidim odnos između njih dvoje veoma površno. Jer Ruya voli Umuta kao advokata i oni su u kontaktu. Ali oni još nisu na veoma uzbudljivom mestu.“.

Projekat Tas Kagit Makas, koji okuplja vrhunske glumce u svojoj glumačkoj ekipi i emituje nove epizode ​​svake srede uveče, nastavlja da pravi ime svojim promotivnim filmovima i zanimljivim scenama.

Glumica Yusra Geyik, koja je igrala lik po imenu Ruya Emirkiran u seriji koju su režirali Yusuf Pirhasan i Volkan Keskin, dala je specijalne izjave menadžerki Magazina D, Asiye Acar.

Hladan izgled projekta

Yusra Geyik, koja je rekla da je to prvi put da je dala život tako modernoj i savremenoj ženi, izjavila je sledeće:

„Ovo je za mene uzbudljivo. Ponekad se pitam da li sam previše obučena jer sam igrala otrcanije, sportskije likove u svojim prethodnim projektima. Svaka epizoda serije je drugačije uzbuđenje.

Po mom mišljenju, dinamika i motivacija projekta su zasnovani na tome. Pošto smo većina nas u seriji pravnici ili imamo vezu sa pravom, uzbuđenje dešavanja skuplja se na istom mestu, na istoj tački.

Mislim da Tas Kagit Makas ima napeto uzbuđenje i hladan izgled. Oboje volim dagledam i osećam se srećnom što sam u njemu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Yüsra Geyik (@yusrageyik)

NOVO - Caglar Ertugrul se vratio na ekrane serijom Prens!

By: TV Exposed