Otkriveno kada počinje nova turska serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

Aktuelna sezona TV serija u Turskoj nam je donela nekoliko zanimljivih projekata. Pored toga stižu potvrde o novim serijama.

Otkriveno kada počinje nova turska serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

Foto Credits: Internet Haber

Serija koja se željno iščekuje je novi projekat kompanije Gold Film, TV serija pod nazivom Kizil Goncalar | Crveni pupoljci.

Ovaj projekat koji će biti emitovan na turskom Fox TV-u se istakao za sada najviše glumačkim kadrom. Glavne uloge u seriji će tumačiti Ozcan Deniz i Ozgu Namal. Otkriven je i datum premijere ovog novog projekta.

Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci će premijerno biti emitovana 18. decembra. Dakle, za nešto manje od dve nedelje.

Novi trejler

Ono što je od ranije poznato je da će Ozgu Namal tumačiti lik po imenu Meryem. Ozcan Deniz će u ovoj novoj TV seriji tumačiti lik Leventa.

Takodje, od ranije se zna da će Mert Yazicioglu imati važnu ulogu u seriji. Njegov lik u seriji Kizil Goncalar | Crveni pupoljci će se zvati Cuneyt. U narednom periodu biće objavljen kompletan glumački kadar ovog projekta. Neke od glumaca možete videti i u novom trejleru koji je objavljen juče.

Dakle, turska TV serija Kizil Goncalar će biti sa svojom prvom epizodom na Fox TV-u u ponedeljak 18. decembra. Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Erkan Kolcak Kostendil se vratio na TV ekrane novim likom!

By: TV Exposed