Burak Tozkoparan dobija pohvale zbog serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Burak Tozkoparan, koji igra lik Barbarosa u TV seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja se emituje na ATV-u petkom uveče, nastavlja da impresionira svojim uspešnim nastupom.

Burak Tozkoparan dobija pohvale zbog serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Foto Credits: Internet Haber

Kao i prethodne i 10. epizoda serije Ates Kuslari je oduševila mnoge i priča napreduje veoma uspešno.

Kako rejting nije loš, izgleda da će se serijal nastaviti i u drugoj sezoni. Gledamo i impresivnu saradnju Ilayde Alisan, koja igra lik Gulayse u projektu i Buraka Tozkoparana, kojeg gledamo kao Barbarosa.

Duo, koji vodi glavnu reč u seriji, prikazan je kao jedan od najuspešnijih serijskih parova poslednjeg perioda na društvenim mrežama. O Ilaydi Alisan u seriji Ates Kuslari se mnogo pričalo sa prednošću što je u centru scenarija od početka priče.

Lepi komentari

Lik Barbarosa, kojeg tumači Burak Tozkoparan, poslednjih nedelja dobija na značaju. Mnogi gledaoci izražavaju svoje divljenje prema nastupu mladog glumca u komentarima na društvenim mrežama.

Jedan od gledaoca je napisao: „Barbarose, kakav si ti kralj. Mnogo volim ovog čoveka, veoma je harizmatičan, zgodan, sladak, dobrodušan, a svi likovi koje igra su slatki i savesni.”.

Ovim rečima je publika TV serije objasnila koliko se podudaraju sa likom Barbarosa i Buraka Tozkoparana, koliko im se dopada glumčeva prava ličnost i koliko se uklapa u ovaj lik. Na društvenim mrežama možete pronaći mnogo sličnih komentara.

 Iz ovih komentara se vidi da su scene Gulaysea i Barbarosa u seriji Ates Kuslari dotakle srca publike. Dokaz da Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan rade sjajan posao.

NOVO - Selahattin Pasali nastavlja da oduševljava!

By: TV Exposed