Kivanc Tatlitug i Ozge Ozpirincci u seriji Aile / Porodica

Ono o čemu se već dugo priča jeste nova turska serija Aile, u prevodu Porodica. Ova serija će doneti priču o mafiji, a predstavlja na neki način i rimejk popularne američke serije The Sopranos / Sopranovi.

Kivanc Tatlitug i Ozge Ozpirincci u seriji Aile / Porodica

Foto Credits: Internet Haber

Serija Aile / Porodica je bez dileme projekat od kog se dosta očekuje. Nakon što je napustio ideju da radi na seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, jer mu se nije dopao scenario ovog projekta, Kivanc Tatlitug je potražio druge uloge. Njegov izbor je pao upravo na TV seriju Aile, u kojoj će tumačiti glavnu mušku ulogu. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim, a rad na samoj pripremi serije je nakon kraće pauze nastavljen i pripreme će biti završene u toku ove nedelje.

Kivanc Tatlitug će u seriji tumačiti lik vlasnika Volta kluba koji je na čelu važne i moćne porodice Aslan. Od ranije je poznato da će glavnu žensku ulogu u ovoj novoj TV seriji tumačiti Ozge Ozpirincci. Ona je još pre potpisala ugovor sa producentom ove serije Keremom Cagatayom. Ona će u ovoj seriji tumačiti lik psihologice Devin, koja će se baviti raznim temama lika koji će tumačiti Kivanc Tatlitug. Zanimljivo je da je Ozge bila u školskim klupama sa scenaristom nove serije Aile / Porodica Hakanom Bonomom.

U narednom periodu se očekuju informacije vezane za kompletan glumački kadar, kao i to kada bi serija mogla da počne sa emitovanjem.

NOVO - Iznenađenje za Nur Fettahoglu na setu serije Darmaduman

By: TV Exposed