Ozan Akbaba i Kasaba Doktoru nastavljaju da osvajaju srca gledalaca

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor se emitovala na ekranu TRT1 petkom uveče. U seriji, u kojoj je Ozan Akbaba preuzeo glavnu ulogu, glumčev efektan nastup takođe je doprineo istaknutosti prve sezone.

Ozan Akbaba i Kasaba Doktoru nastavljaju da osvajaju srca gledalaca

Foto Credits: IMDB

U glavnim ulogama serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor su i Deniz Can Aktas, Vildan Atasever i Hazal Subasi, a serija je takođe impresionirala publiku svojom pričom.

Sa 13. epizodom serije Kasaba Doktoru, koja je prošle nedelje ušla u završnicu sezone, iza nje je ostao dobar period uz intenzivan trud ekipe i veliko interesovanje publike. Serija, koja je postigla stabilnost svojom gledanošću na ekranu TRT1, bila je projekat za koji se očekivalo da dopre do šire publike. Ipak, čini se da se sada očekuju bolji rejtingi u drugoj sezoni.

Ozan Akbaba je napomenuo da su svi likovi u priči serije uticali na njega. „Ljudske strane su lepo uhvaćene“, rekao je glumac i dodao da mu je impresivno što ima pozadinu za sve likove.

Ozan, koji je lik Hakana savetovao da „nastavi ovako“, takođe je izjavio da mu se ovaj lik veoma dopao. Za glumca, najizazovnije pitanje u ovoj seriji bilo je to što je morao da ubedi publiku da je on lekar. I Ozan Akbaba se za ovo potrudio.

Glumac je rekao: „Svaki moj potez trebalo je da liči na gest ruke doktora koji radi svoj posao. Zato se trudim da to dodatno unapredim. Nadam se da je za sada sve ispalo dobro.”.

Ističući da je poštovanje Hakanovog lika prema svom poslu identična situacija sa njim samim, Ozan je rekao: „Mogu reći da poštujem svoj posao koliko i Hakan.”.

Tim serije Gradski doktor će se ponovo sastati u avgustu i počinje snimanje druge sezone.

NOVO - Burcu Kara otkrila veliku želju!

By: TV Exposed