Burcu Kara otkrila veliku želju!

Turska glumica Burcu Kara igrala je lik Ayse u televizijskoj seriji Hakim / Sudija od 10 epizoda emitovanoj na ATV TV-u. U svom novom intervju otkrila je i svoju veliku želju.

Burcu Kara otkrila veliku želju!

Foto Credits: RiriNano

Nakon kratkog odmora od novih projekata, glumica, koja se ponovo susrela sa svojim fanovima, skrenula je pažnju efektnim nastupom.

Burcu Kara se udala za TV lice, Firata Dogua Parlaka 2016. godine. Par ima sina po imenu Ali Cinar.

Međutim, Burcu takođe ima jako veliku želju da ima drugo dete. Glumica, koja je rođena 1980. godine, sada ima 42 godine i kako sama kaže veoma je željna da ponovo postane majka.

Poznata glumica izjavila je nedavno da voli velike porodice i dodala: „Mnogo volim decu. Uvek sam želeo da imam troje dece. Rado bih proširila svoju porodicu sa još dece.”.

Navodeći da njen suprug Firat Dogu Parlak takođe želi da ponovo bude otac, Burcu smatra da je tako nešto i ostvarivo. Uz to, glumica je istakla da Omera, sina iz prvog braka njenog supruga smatra svojim detetom, odnosno da ga posmatra i tako se ophodi prema njemu.

Omer je nedavno otpočeo studije, a glumica je po tom pitanju rekla:

„Život je težak, uslovi su teški, teško je studirati. Nadam se da će upoznati dobre ljude. Oni žive u boljem svetu sa boljim mogućnostima od nas.”.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Kara (@burcuukara)

NOVO - Kraj za seriju Sevmek Zamani / Vreme za ljubav

By: TV Exposed