Evo kada počinje nova turska serija Oglum / Moj sin

Polako nam stižu i nove turske televizijske serije o kojima je već bilo reči i najava. Potvrđen je datum početka još jednog novog projekta.

Evo kada počinje nova turska serija Oglum / Moj sin

Foto Credits: IMDB

Reč o seriji kratkog naziva, Oglum ili u prevodu Moj sin. Projekat priprema kompanija AY Yapim, a na poziciji režisera je Ahmet Katiksiz. Uloge u ovoj novoj televizijskoj seriji će tumačiti Serhat Teoman, Canan Erguder, Songul Oden, Kubilay Aka, Nihal Yalcin, Tukce Acikgoz i drugi. Ono što svakako raduje a vezano je za ovaj projekat je to što je ovo prva serija Canan Erguder nakon velike borbe sa karcinomom. Glumica se vraća poslu i zbog toga se svi dodatno nadaju da će serija doživeti uspeh.

Radnja ove nove turske TV serije će doneti emotivnu priču o dva dečaka, Kaanu i Cemu. Njihovi životi će se ukrstiti spletom tužnih okolnosti i tu će početi rasplet. Ostaje da vidimo na šta se tačno misli, a to ćemo početi da saznajemo već za osam dana.

Serija Oglum / Moj sin će imati svoju premijeru u sredu, 9. februara. Projekat će biti emitovan na kanalu Show TV. Ostaje da vidimo kakav utisak će ova drama ostaviti na gledaoce i da li će uspeti da se izbori za rejting.

Šta mislite, kakva sudbina očekuje seriju Oglum? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Hande Ercel raskinula sa Keremom pa otišla u Ameriku?!

 By: Milt-TV Exposed