VELIKI SKANDAL na setu serije Zumruduanka!

Sinemaport objavio je pismo glumačke agencije ICON Talent vezano za odluku da više ne sarađuju sa Pastel Filmom. Razlog za ovu odluku je blago rečeno dramatičan! Kao glavni razlog navodi se slučaj seksualnog uznemiravanja na setu serije Zumruduanka. U tom slučaju je kako se navodi u pismu, jedan od visokorangiranih zvaničnika kompanije Pastel Film bio ...

VELIKI SKANDAL na setu serije Zumruduanka!

Sinemaport objavio je pismo glumačke agencije ICON Talent vezano za odluku da više ne sarađuju sa Pastel Filmom.

Razlog za ovu odluku je blago rečeno dramatičan! Kao glavni razlog navodi se slučaj seksualnog uznemiravanja na setu serije Zumruduanka. U tom slučaju je kako se navodi u pismu, jedan od visokorangiranih zvaničnika kompanije Pastel Film bio umešan. Unija glumaca obavestila je vlasti o ovom navodnom incidentu. Ime glumice koja je doživela uznemiravanje se krije zbog njenog zahteva. Prema pisanju novinara Sinemaporta, oni su sa slučajem upoznati već nekih dva meseca. Do sada zbog nedostatka dokaza nisu mogli da izađu u javnost sa tim.

Nakon zvaničnog saopštenja kompanije ispunjeni su svi uslovi da se pokrene postupak. Čini se da će ceo slučaj vrlo brzo završiti na sudu.

NOVO - Hande Ercel – novi milionski ugovor

By: TV Exposed