Trejler koji povećava uzbuđenje oko serije Bir Derdim Var / Imam problem! (VIDEO)

Objavljen je novi trejler za novu seriju Bir Derdim Var / Imam problem, koju potpisuje kompanija AyNA Yapim, koja će uskoro biti na ekranima na Kanalu D.

Trejler koji povećava uzbuđenje oko serije Bir Derdim Var / Imam problem! (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Trejler serije, koji na drugi način priča o problemima mladih u adolescenciji, počinje pričom o mladoj devojci koja pronalazi drugačiji način da se pokaže ljudima, dok profesionalni sukobi doktorke Nilufer, koju igra Birce Akalay, i tužioca Omera, kojeg igra Mert Firat, nose tragove priče serije.

Nova serija Kanala D Bir Derdim Var / Imam problem, koja se sprema za susret sa publikom, već je zauzela svoje mesto među ambicioznim projektima ove sezone.

Na ekranu se pojavio novi trejler iz dugo očekivane serije sa zapletom i glumačkom postavom.

Uzrok problema

U uvodu serije Bir Derdim Var / Imam problem, koji počinje razgovorom doktorke Nilifer sa mladom devojkom koja širi sopstvene golišave fotografije kako bi se učinila vidljivom onima oko sebe, vidimo da Nilufer pokušava da reši uzrok problema koje mladi imaju.

U novom trejleru u kojem se pojavljuje mlada glumačka ekipa, doktorka Nilufer kaže tužiocu Omeru:

To dete nije krivo, možda je uvučeno u zločin, ali postoji razlog iza toga, i ja ću ga pronaći, ako mi pomognete.”,  trenuci koje kaže daju snažne tragove o sukobu u TV seriji.

NOVO - Da li će medjunarodni uspeh serije Bambaska Biri motivisati gledaoce u Turskoj?!

By: TV Exposed