Ilker Kaleli o novoj seriji Arak

Ilker Kaleli i Oyku Karayel će se vratiti na setove sa novom TV serijom Arak.

Ilker Kaleli o novoj seriji Arak

Foto Credits: Haberler

Interesovanje za seriju Arak povećava i činjenica da postoji velika potražnja njihovih obožavalaca jer ih neko vreme nije bilo na ekranu, kao i sam susret dvoje kvalitetnih glumaca koji su potpisali uspešne projekte u glavnoj ulozi.

Serija Arak, koja će se emitovati na Show TV-u, zasnovana je na liku Akaya Talana, koji preko noći postaje anoniman i beskućnik, i bori se za čast kako bi osigurao da nijedno dete ne doživi sudbinu poput njega.

Akayev lik, koji kreće sa ciljem da krade od onih koji kradu od njega, promeniće mnogo toga u njegovom životu kada upozna Zeynep.

Glavni glumac Impresioniran pričom

Ilker Kaleli, koji je istakao da je bio daleko od ekrana već 3 godine rekavši: „Prošlo je mnogo vremena“, preuzima glavnu ulogu u najambicioznijem projektu Show TV-a u novoj sezoni.

Glumac je naglasio da za ovu seriju razgovara već tri godine i rekao da je bio veoma impresioniran pričom:

„Dugo je bilo nekih razgovora. Kao i svake godine, ovaj projekat je za mene zaista poseban. U stvari, prvi sastanak smo imali pre 2 godine. Tu su ljudi koje mnogo volim, tim koji volim. I mi smo se sretali s vremena na vreme. Nakon što smo se upoznali pre par godina, izbila je pandemija. Zatim su još malo radili na scenariju. Sreli smo se ponovo pre 6 meseci, jako mi se dopala nova situacija. Došlo je do novog uzbuđenja, a sada počinjemo.”.

View this post on Instagram

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli)

NOVO - Hudutsuz Sevda prolazi kroz uspešan proces

By: TV Exposed