Hudutsuz Sevda prolazi kroz uspešan proces

Postoji velika konkurencija u rejtingu između turskih TV serija koje se emituju četvrtkom uveče.

Hudutsuz Sevda prolazi kroz uspešan proces

Foto Credits: Haberler

Serija Aldatmak / Obmana donosi ogromnu publiku na ATV ekran. Serija Kendi Dusen Aglamaz, koja je na platnu od početka leta i već neko vreme beleži veoma dobru gledanost, nastavlja svojim putem sa nižim gledanostima.

Dve nove serije bore se za opstanak. Serija Hudutsuz Sevda na Fox TV-u prolazi kroz uspešan proces, postižući natprosečne stope. Možemo razumeti da je serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav počela da gradi sopstvenu masovnu publiku stalnim napredovanjem određenom stopom rejtinga svake nedelje.

Mora se reći i da je duo Deniz Can Aktas i Miray Daner naišao na pozitivan odziv publike i privukao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Nada za seriju Sakla Beni / Sakrij me

Još jedna nova serija koja je počela je Sakla Beni | Sakrij me na Star TV-u.

Objavljena je druga epizoda serije Sakla Beni, u kojoj glavne uloge igraju Uraz Kaygilaroglu, Cemre Baysel i Asude Kalebek. Takođe možemo reći da Sakla Beni daje nadu, jer je popravila rejting u odnosu na prvu epizodu i napravila korak ka stopama blizu proseka.

U takmičenju četvrtkom učestvuje i serija Kanala D pod nazivom Bir Derdim Var | Imam problem, ali ocena prve epizode ​​nije bila baš dobra. Očekuje se da će serija postići mnogo bolje rezultate u narednim nedeljama. Što se tiče obožavalaca Birce Akalay i Merta Firata, možemo reći da su srećni što su se njihovi omiljeni glumci vratili na setove posle duže pauze.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Danas počinje nova turska serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi / Selahaddin Eyyubi Osvajač Jerusalima

By: TV Exposed