Bez Batuge (Edipa Tepelija) u novoj sezoni serije Destan!

Turska serija Destan / Legenda ima veliku bazu gledalaca i fanova. Ovaj projekat potpisuje kompanija Bozdag Film i važi za kvalitetnu i dobru seriju.

Bez Batuge (Edipa Tepelija) u novoj sezoni serije Destan!

Foto Credits: IMDB

Ova istorijska serija je vrlo brzo ušla u srca gledalaca. Projekat je kao i svi neko u poslednje vreme, imao padove u rejtingu, pogotovo za vreme trajanja meseca Ramazana, ali i pored toga serija će dobiti novu sezonu. Televizijski kanal ATV TV je odlučio da snimi i drugu sezonu serije Destan / Legenda. U prvoj sezoni gledamo priču žene-ratnice Akkiz i Batuge. Ebru Sahin kao Akkiz i Edip Tepeli kao Batuga rade veoma dobar posao u radnji ove turske televizijske serije.

Nova vest o seriji se neće dopasti svim fanovima ovog projekta. Vest o drugoj sezoni je bez dileme obradovala fanove ove turske serije, ali promene koje će se desiti se možda i neće dopasti svima.

U novoj sezoni nećemo gledati Batugu. Edip Tepeli će se na kraju sezone oprostiti od ovog projekta i neće se pojaviti u drugoj sezoni. Nova sezona serije Destan / Legenda će doneti obnovljenu priču i nove likove.

Ostaje da vidimo kako će se to sve odraziti na gledanost, odnosno rejting serije. Batugini fanovi će sigurno biti tužni zbog toga što se on neće pojaviti u nastavku ove turske TV serije...

 NOVO - Turske internet serije – Rejting na IMDB 04.05.

By: Milt-TV Exposed