Engin Akyurek i Demet Ozdemir već privlače pažnju kao serijski par

Osim serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka na Fox TV-u, vrlo je malo dugoročnih produkcija koje su ostavile traga u poslednjem periodu na tom kanalu.

Engin Akyurek i Demet Ozdemir već privlače pažnju kao serijski par

Foto Credits: IMDB

Čak se i serija Mahkum / Zatvorenik, koja je prošle sezone unela veliku buru, oprostila od ekrana sa ogromnim gubitkom gledalaca u drugoj sezoni. Najvažniji projekat 2023. godine je Adim Farah, nastao  nakon velikog razočarenja Fox TV-a u serijama koje su emitovane jedna za drugom. U glavnim ulogama su Demet Ozdemir i Engin Akyureka, a drama Adim Farah / Zovem se Farah privlači pažnju kao priča koju milioni ljudi čekaju.

Dok je objavljen prvi trejler serije Adim Farah, uzbuđenje obožavatelja serije, koji su smatrali da je harmonija dva glavna glumca uspešnija od fotografija, eksponencijalno je porasla. Ne samo u Turskoj, već i u inostranstvu, obožavaoci Engina Akyureka i Demet Ozdemir sa nestrpljenjem čekaju ovu seriju.

Demet Ozdemir, koja je prikazana kao žena migrantica koja beži iz Irana, u ovom trenutku se suočila sa situacijom da daje političku poruku. Poteškoće koje doživljavaju žene u Iranu nedavno su na dnevnom redu sveta. Činjenica da će se Demet pojaviti na ekranu kao ženski lik koji je pobegao iz zemlje sa sinom u seriji Adim Farah / Zovem se Farah takođe se doživljava kao izuzetna poruka.

U ovoj seriji gledaćemo događaje koji se razvijaju nakon što se lik Farah, koja je nesvesno svedočila ubistvu tokom svoje borbe za opstanak sa sinom, susreće sa vođom mafije po imenu Tahir Lekesiz. Činjenica da će se Engin Akyurek kao Tahir pojaviti na ekranu sa drugačijim likom bila je situacija koja je iznenadila njegove fanove.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed