Sila Turkoglu je i dalje na vrhu na društvenim mrežama

U poslednje vreme, trka popularnosti među turskim glumcima na društvenim mrežama nastavlja da privlači pažnju istraživanjima različitih agencija.

Sila Turkoglu je i dalje na vrhu na društvenim mrežama

Foto Credits: haber7

Svojim uspešnim nastupom u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, Sila Turkoglu je postala jedna od glumica o kojima se najviše priča u poslednje vreme.

Su Burcu Yazgi Coskun, koju smo gledali i gledamo kao Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, već tri godine stvara odličnu interakciju na društvenim mrežama i stalno povećava svoju popularnost.

U istraživanju koje je sprovela kompanija DigiLup, 10 najpopularnijih turskih glumica utvrđeno je gledanjem odraza na društvenim mrežama u martu.

Sila Turkoglu i Su Brugu Yazgi Coskun u “žestokoj” borbi

Vidimo da je Sila Turkoglu na vrhu ove rang liste. Glumica, koja je do vrha stigla sa više od 2 miliona 900 hiljada poruka, dokazala je da je jedna od najpopularnijih turskih glumica prošlog perioda.

Su Burcu Yazgi Coskun, sa druge strane, nastavlja svoj uspeh u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, koja nastavlja svoju treću sezonu, a nagrade dobija na društvenim mrežama. Mlada glumica, koja je sa 2 miliona 700 hiljada poruka zauzela drugo mesto među turskim glumicama o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama, dugo je na ovim listama.

Ono što takođe vidimo da je na listi još poznatih imena. Treća je Lizge Komert, četvrta Melis Minkari, a peta Elcin Sangu koja pokušava da se ponovo probije, ovog puta sa serijom Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Ezgi Mola uzbuđena zbog nove serije

By: TV Exposed