Ezgi Mola uzbuđena zbog nove serije

Turska glumica Ezgi Mola pojavila se na televizijskom ekranu u projektu Masumlar Apartmani, koji je trajao poslednje 2 sezone.

Ezgi Mola uzbuđena zbog nove serije

Foto Credits: haber7

Glumica, koja je svojim likom Safiye dobila milionske aplauze i pohvale, dala je veoma uspešan dramski i psihološki ispit. Dubok efekat njenog lika na publiku bio je rezultat toga što je glumica veoma dobro odražavala svoju ulogu.

Ezgi Mola, koja trenutno radi u mjuziklu pod nazivom Alice in wonderland, najavila je da će predstava biti nastavljena do juna, ali da se nakon toga više neće raditi.

Glumica Ezgi Mola je objasnila da je u ovom mjuziklu ostalo još samo 10 predstava i da će oni koji žele da gledaju na sceni imati poslednju šansu, a da su projekat produžili za neko vreme zbog velike potražnje publike.

Serija Ayten koja je promenila svet

Glumica je takođe naglasila da će šou nastaviti da se emituje na Disney plusu. Dok je Ezgi Mola nedavno proslavila 40. rođendan, pričala je i o svom novom velikom uzbuđenju.

Mola, koja je objasnila da je završen rad na seriji pod nazivom Ayten, koja je promenila svet, pripremljenoj za Disney Plus, izrazila je da je veoma uzbuđena zbog projekta sledećim rečima:

„Radim posao na digitalnoj platformi. Za dva dana, snimanje će potpuno završeno. Nakon toga, sa nestrpljenjem ću čekati njegovo objavljivanje.” .

Glumica u ovoj seriji igra lik vratarke Ayten, koja u priči ima dvoje dece. Ayten, kojoj je potreban novac za ćerku koja će ostati invalid do kraja života, prihvatiće ponudu i izazvati događaj koji potresa svet. Projekat serije sa nestrpljenjem iščekuju i obožavaoci poznate glumice.

View this post on Instagram

A post shared by ezgi mola (@ezomola)

NOVO - Zabrinjavajući pad za tursku seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed