Ozge Ozpirincci se uskoro vraća na TV ekrane

Poznata turska glumica Ozge Ozpirincci već neko vreme nije bila na TV ekranima nakon što je rodila kćerku Merkan. Ipak, fanove je obradovalo to što je uspešna glumica ponovo počela da procenjuje ponude producenata i mogućnost da se vrati na ekran sa projektom u novoj sezoni.

Ozge Ozpirincci se uskoro vraća na TV ekrane

Foto Credits: DiziCentral

Ozge Ozpirincci, koja je udata za Buraka Yamanturka i iskusila uzbuđenje majčinstva u decembru 2021. godine, rođena je u Istanbulu 1986. godine. Uspešna glumica je na snimanjima od 2008. godine i do danas je igrala mnogo različitih likova.

Ozge Ozpirincci, od lika Asiye u seriji Alyazmalim do Zeynep u zabavnoj TV seriji Ask Sahne, i lika Bahar u seriji Kadin, uspela je da osvoji srca gledalaca. Glumica, koju smo poslednjih godina gledali u digitalnim TV serijama Ilk ve Son i Yakamoz S-245, bila je “hladna” prema televizijskim projektima.

Međutim, informacije pokazuju da će se nakon odrastanja kćerke uspešna glumica više fokusirati na svoju karijeru i povećava se mogućnost da se u novoj sezoni pojavi u novoj televizijskoj seriji.

Ispostavilo se da je Ozge Ozpirincci, koja je dobila ponudu iz TV serije Aile / Porodica, za koju Ay Yapim nastavlja pripreme i očekuje se da se susretne sa publikom na Show TV-u, takođe dobila ponude iz različitih projekata i da je spremna da se ponovo vrati na televizijske ekrane. Ukoliko ne bude većih iznenađenja Ozge će se pojaviti u važnoj ulozi u seriji Aile.

Njeni obožavaoci, pak, željni da uspešnu glumicu ponovo vide na ekranu i raduju se njenom povratku na ekran sa snažnom dramom.

NOVO - Nova glumica u seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

By: TV Exposed