Rabia Soyturk o važnosti serije Veda Mektubu za nju i njenu majku

Serija Kanala D pod nazivom Veda Mektubu / Oproštajno pismo emituje se ponedeljkom uveče i pažnju privlači prisustvo jake glumačke ekipe.

Rabia Soyturk o važnosti serije Veda Mektubu za nju i njenu majku

Foto Credits: IMDB

Rabia Soyturk je takođe u glavnoj ulozi serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, zajedno sa Nurgul Yesilcay, Selimom Bayraktarom, Benuom Yildirimlar i Emreom Kivilcimom. Mlada glumica, koju su mnogi gledaoci imali na umu sa likom Defne u TV seriji Zovem se Melek, u leto je uživala veliku popularnost sa likom Ekim u TV seriji Duy Beni / Čuj me.

Činjenica da Soyturk preuzima glavnu ulogu u snažnoj dramskoj priči i da se veoma dobro slaže sa Emreom Kivilcimom ne ostaje neprimećena.

Glumica je takođe u intervjuu izrazila koliko joj je projekat Veda Mektubu / Oproštajno pismo važan. Kako je Rabia prenela majčino uzbuđenje nakon što je dobila ponudu iz serije, pokazuje koliko je na glumicu uticao lik Asli. Mnoge majke imaju stvari koje bi želele da podele sa svojim ćerkama, a serijal Oproštajno pismo je bio projekat koji je Soyturk i njenu majku podsetio na ovu situaciju.

Prva reakcija njene majke

Govoreći o važnosti karaktera Asli za nju i opisujući prvu reakciju njene majke, Rabija je rekla:

„Bilo je nekih likova čiji je put veoma dug. A na putovanju, mnogo toga dolazi pred njih i možete dobiti priliku da izgledaju zaista dobro, kao glumica. Hvala vam što ste mi dali ovu priliku. Zato sam tako uzbuđena. Moja majka je bila veoma uzbuđena. Jer postoji osećaj koji majka nikada ranije nije doživela, ili ljubav koju nikada nije uspela da postigne. Posle toga sam videla porodični sukob koji će njena ćerka doživeti, haos sa njenom ljubavlju, uzbuđenje u očima moje majke što je u dilemi. Mislim da su mnoge majke doživele takve priče i kada to podele sa ćerkom, to uzbuđenje, što je vide, može biti nešto drugo. Mislim da ćemo učiniti da to osetite.”.

NOVO - Kubilay Aka i serija Dokuz Oguz na raskrsnici

By: TV Exposed