Halil Ibrahim Ceyhan ponovo privukao pažnju na mrežama, fanovi imaju jasnu želju!

Halil Ibrahim Ceyhan, koji se proslavio dnevnom serijom Emanet, izašao je pred svoje fanove sa potpuno novim radom nakon ovog projekta.

Halil Ibrahim Ceyhan ponovo privukao pažnju na mrežama, fanovi imaju jasnu želju!

Foto Credits: RiriNano

Turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan igra lik po imenu Murat u seriji Kirli Sepeti, čija je prva epizoda emitovana na Fox TV-u prošle nedelje uveče.

Činjenica da je Murat, koji se ističe kao dobar lik u priči serije, imao malo scena uznemirila je obožavaoce Halila Ibrahima Ceyhana.

Obožavaoci glumca, koji već pokušavaju da privuku pažnju scenarista kako bi se Muratov lik više istakao u priči, počeli su da dele objave na društvenim mrežama.

Spoj Murata i Medine kao želja fanova

Iako ima mnogo ljubitelja TV serija kojima se sviđa lik Aylin, koju igra Melisa Dongel, i Murat, oni koji misle da su lik Medine i Murat kompatibilniji počeli su da privlače pažnju na društvenim mrežama.

Neki gledaoci serije, koji smatraju da bi Medine koju igra Cansu Tosun i Murat kog igra Halil Ibrahim Ceyhan mogli da imaju bolji sklad, već su počeli da daju negativne komentare o liku Aylin.

Nije poznato da li će scenaristi serije Kirli Sepeti, izaći u susret zahtevima obožavalaca Halila Ibrahim Ceyhana, ali činjenica da je lik Murata veoma istaknut na društvenim mrežama pruža dobru priliku za promociju novozapočete serije.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim epizodama.

NOVO - Firat Tanis o egu i aroganciji

By: TV Exposed