Firat Tanis o egu i aroganciji

Turski glumac Firat Tanis nastavlja da se pojavljuje pred publikom u bioskopu, pozorištu i TV serijama.

Firat Tanis o egu i aroganciji

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, o kome se mnogo pričalo sa njegovim uspešnim nastupima u web serijama Kulup / Klub i Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koje su se nedavno emitovale na Netflixu, glumi i u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah, koji se emituje sredom uveče na televiziji Fox.

Firat Tanis, koji se vratio na setove TV serija od prošle sezone sa TV serijom Adim Farah, takođe nastavlja da glumi u filmovima i pojavljuje se pred publikom na sceni sa pozorišnim predstavama.

U intervjuu listu Hurriyet, poznati glumac je izneo svoja razmišljanja o egu nakon podsećanja da je njegova karijera u poslednje vreme veoma blistala.

Dobro je biti “cool”

Firat Tanis smatra da je ponekad dobro biti “cool”. Glumac je rekao: „Ponekad je dobro poleteti. Kažete: „Drago mi je što sam bio uključen u ovo“, što nije loše, ali važno je da ne ostanete tamo predugo i prilagodite dozu. Važna je mera ega, arogancije, pa čak i poniznosti. Jer biti skroman je veoma štetno na mestu gde se poniznost ne ceni.”.

Glumac, koji je priznao da s vremena na vreme nije mogao da obuzda svoj ego, izjavio je i da nije osoba oslobođena bahatosti. Firat Tanis je rekao:

„Sve u životu je materijal koji koriste umetnost i gluma. Da nisam imao sastojke za aroganciju, ne bih je mogao prikazati ni u jednoj ulozi. Tako da ne mogu da kažem da sam osoba bez arogancije.“.

NOVO - Hande Ercel je ime koje garantuje inostranu prodaju?!

By: TV Exposed