Hande Ercel je ime koje garantuje inostranu prodaju?!

Pitanje Hande Ercel, koja u poslednje vreme dobija kritike zbog svoje glume, ponovo je postala vruća tema.

Hande Ercel je ime koje garantuje inostranu prodaju?!

Foto Credits: Haberturk

Hande Ercel, koja se vratila na setove TV serija sa novom Fox TV serijom pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi, u poslednje vreme je na dnevnom redu društvenih mreža.

Ercel, koju su mnogi kritikovali zbog glume u Turskoj, okružena je snopom ljubavi u inostranstvu. Obožavaoci u inostranstvu sa divljenjem gledaju projekte Ercel.

Strani fanovi pokazuju potpunu podršku Hande Ercel, koja je dobila veliku zahvalnost svojih fanova u inostranstvu sa svojim likom Leylom, tužiteljkom, u TV seriji Bambaska Biri / Neko drugi.

Zapažena izjava Faruka Turguta

U Turskoj se nastavlja debata o Hande Ercel zbog reči producenta Faruka Turguta. Skrećući posebnu pažnju na percepciju o glumici u inostranstvu, Faruk Turgut je to izrazio u jednoj rečenici koju mnogi ljudi ne žele da vide, odnosno čuju.

Iako Turska javnost nastavlja da razgovara o Hande, činjenica da je ona široko prihvaćena u svetu ostaje očigledna. Faruk Turgut se takođe dotakao ove tačke i rekao:

„Turska raspravlja o Handeinoj glumi, ali kada je publika u Južnoj Americi gleda, ne kaže: ’Koliko je njena gluma ograničena.‘. Ne razumem zašto od devojke prave žrtveno janje. Da li je bolja Demet Ozdemir ili drugi? Kao da svi daju nastupe dostojne Oskara, samo je Hande loša! Štaviše, devojka nema nikakvih problema kao svi drugi. Svako treba da prihvati da je Hande Ercel ime koje garantuje inostranu prodaju serije. To znači da projekat opstaje.".

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Kritike za Yali Capkini, Kizilcik Serbeti koristi situaciju!

By: TV Exposed