Kritike za Yali Capkini, Kizilcik Serbeti koristi situaciju!

Ljubitelji serije Yali Capkini polagali su velike nade u drugu sezonu, ali prema mišljenju nekih gledalaca, priča ne napreduje dovoljno dobro.

Kritike za Yali Capkini, Kizilcik Serbeti koristi situaciju!

Foto Credits: IMDB

Trka gledanosti između serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i Yali Capkini / Vodomar se intenzivirala u petak uveče.

Prošle sezone se po priči izdvojila serija Kizilcik Serbeti, a videli smo da je serija postigla veoma dobre ocene u kategorijama AB i ABC1 i preuzela prvo mesto od projekta Yali Capkini.

Slična situacija je počela da se dešava u drugoj sezoni.

Iako su rezultati gledanosti dve serije emitovane prošlog petka bili veoma bliski jedni drugima, Yali Capkini je mogao da bude prvi samo u total kategoriji. Kizilcik Serbeti je zauzeo prvo mesto u kategorijama AB i ABC1 u rejtingu, kako svojom pričom, tako i efektnim pojavljivanjem na društvenim mrežama.

Promena priče kao problem

Međutim, na samom početku druge sezone ove dve serije, serija Yali Capkini je ostvarila mnogo bolje ocene i nije izgubila prvo mesto u svim kategorijama rejtinga. Bila je izvanredna situacija da je nakon kritika na račun priče, Kizilcik Serbeti počeo da nadmašuje svog rivala u rejtingu.

Dakle, čemu prigovaraju fanovi serije Yali Capkini? Gledajući komentare na društvenim mrežama, pratioci serije promenu u priči doživljavaju kao negativnu.

Drugim rečima, gledaoci koji smatraju da je priča bila jača u prvoj sezoni dele komentare da su osetili negativnu promenu u priči. Gledaoci, koji su komentarisali da situacija likova i dijalozi u scenama nisu dovoljno dobri, izjavili su da nisu zadovoljni pričom i likovima koji prolaze kroz tako drastičnu transformaciju.

NOVO - Španska serija La chica de nieve | Snežna devojka – radnja i glumci

By: TV Exposed