Fanovi besni zbog mnogobrojnih reklama u projektu Ataturk!

Projekat Ataturk je najpre trebao da bude serija, ali je nakon odredjenih promena prebačen u filmski format.

Fanovi besni zbog mnogobrojnih reklama u projektu Ataturk!

Foto Credits: Haberler

Prvi, uvodni deo projekta je emitovan 29. oktobra. Međutim, oni koji su gledali su pomalo revoltirani viđenim.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, specijalan program o filmu Ataturk je bio preplavljen reklamama! Neki od komentara su:

“Nisam video film, samo reklame”, “Previše reklama, umorile su me i ugasio sam TV!”., “Ova situacija obeshrabruje, Fox nastavlja da ubacuje reklame toliko da umara.”, “Film? Mislio sam da samo gledamo reklame”.

Slede dva filma u bioskopima

Projekat Ataturk, koji je snimio nagrađivan reditelj Mehmet Ada Oztekin i koji će se emitovati pored televizije i u bioskopima kroz dva filma, producira kompanija Lanistar Media, a producenti su Saner Ayar, Hakan Karamahmutoglu i Cengiz Cagatay.

Pored Arasa Buluta Iynemlija, glumačka postava ovog projekta uključuje dobro poznata imena kao što su Songul Oden, Esra Bilgic, Sarp Akkay  i Mehmet Gunsur.

Produkcija Ataturk, koja će biti puštena u bioskope kao dva filma 3. novembra i 5. januara, odmah nakon specijalnog TV emitovanja koje je bilo na turskom Fox TV-u 29. oktobra, na Dan Republike, dočekaće publiku na ekranima Fox-a sa oba filma u leto 2024. godine.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Kod Adi Kirlangic / Kodno ime lasta

By: TV Exposed