Problem serije Seni Kalbime Sakladim je dan emitovanja?!

Romantična humoristična serija pod nazivom Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu emituje se na ekranu TRT1 četvrtkom uveče. Međutim, na videlo je izašla velika kontradiktornost onih koji su želeli da gledaju ovu seriju.

Problem serije Seni Kalbime Sakladim je dan emitovanja?!

Foto Credits: IMDB

U konkurenciji u četvrtak su dve različite i izvanredne produkcije pod nazivom Duy Beni / Čuj me i Gelsin Hayat Bildigi Gibi. U takvom okruženju publika se zbuni. Čak i ako su mnogi ljubitelji TV serija hteli da gledaju TV seriju u kojoj glume Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz, više su voleli ili Duy Beni ili Gelsin Hayat Bildigi Gibi. Neki gledaoci zapravo šalju poruku TRT1 sa komentarima da više vole da gledaju TV seriju preko interneta. Malo je verovatno da će emisija promeniti dan emitovanja, ali ako TRT1 preduzme takav korak, rejting će verovatno biti bolj

Posle duže pauze, Sevda Erginci je više volela romantične komedije umesto dramskih projekata. U tom smislu, glumici je to bio prvi put u karijeri. Sevda, koja je takođe veoma uspešan TV serijski par sa Ekinom Mertom Daymazom, je u zabavnoj priči, ali je njeni fanovi opisuju kao drugačiju i zabavnu za gledanje.

Iako fanovi Sevde Erginci žele da više vole Seni Kalbime Sakladim četvrtkom uveče, za neke gledaoce izdvajaju se TV serije Duy Beni ili Gelsin Hayat Bildigi Gibi.

NOVO - Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo ostavlja snažan utisak!

By: TV Exposed