Uraz Kaygilaroglu i Cemre Baysel u novoj seriji

Stigle su lepe vesti kada su u pitanju Uraz Kaygilaroglu i Cemre Baysel. Evo i o čemu se radi.

Uraz Kaygilaroglu i Cemre Baysel u novoj seriji

Foto Credits: Internet Haber

Uraz Kaygilaroglu i Cemre Baysel će uskoro raditi na novom, zajedničkom projektu. Odnosno, njih dvoje se vraćaju na televizijske ekrane novom serijom. Otkriveni su i neki detalji o novom projektu.

Prošle godine, Uraz Kaygilaroglu je radio u seriji Uc Kurus, a tada je po završetku tog projekta potpisao ugovor da snimi još jednu seriju za kompaniju OGM Pictures. Dogovor sa producentom Onurom Guvenatamom je postignut a sada je poznato i o kojoj seriji se radi. Nova serija u kojoj se Uraz vraća na TV ekrane nosi naziv Saklambac / Žmurke. Poznato je i to da će ova nova TV serija biti emitovana na kanalu Star TV.

Uskoro više informacija

Na poziciji režisera je Nadim Guc. Ono što je mnoge zanimalo jeste ime partnerke popularnog glumca u ovom projektu.

Sada je i to otkriveno. Uz Uraza u glavnoj ulozi gledaćemo Cemre Baysel. Reč je o partnerstvu koje se već dopalo fanovima i koji sa nestrpljenjem iščekuju njihovu harmoniju.

Zanimljivo je i to da je pre 20 godina snimljena i emitovana serija pod istim nazivom. U tom projektu glavnu ulogu je tumačio Talat Bulut.

Za sada nema informacija o tome da li je serija u kojoj će glavnu uloge tumačiti Uraz Kaygilaroglu i Cemre Baysel potpuno nov projekat ili možda rimejk stare, Talatove serije.

 

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Šta će biti sa serijom Ataturk?!

By: TV Exposed