Ilker Kizmaz o seriji Arak

Uspešno ime Ilker Kizmaz, jedan od vodećih glumaca nove serije Show TV-a Arak, koja je svojom glumačkom i pričom privukla veliku pažnju, u produkciji Most Productiona i Murata Cana Oguza, govorio je o svojoj ulozi i onome što čeka publiku.

Ilker Kizmaz o seriji Arak

Foto Credits: Haberler

Navodeći da je lik Bajkal Raufov najbliži prijatelj i poverenik, Ilker Kizmaz je o projektu Arak rekao sledeće:

„On je osoba kojoj je Rauf najbliži posle porodice. Nakon što se ukrste sa Karom, otkrivaju se neke tajne koje su godinama čuvale, a Bajkal ima veliki posao da ponovo prikrije.”.

Ističući da je najvažniji razlog za prihvatanje projekta bio režiser Ender Mihlar, Ilker Kizmaz je napomenuo da je bilo efikasno stvoriti dobro radno okruženje sa istim režiserom ranije.

Najvažniji faktor režiser

Ilker Kizmaz je podvukao da je scenario bio na tački koja će mu omogućiti da doživi uzbuđenje uloge i rekao:

„Najveći faktor za mene je bio naš režiser Ender Mihlar. Prošle godine smo s Enderom snimili film pod nazivom Vidim te. Bio sam zadivljen njegovom radnom disciplinom i načinom na koji priča. Kada mi je ponuđena uloga, postao sam skoro jedan od najsrećnijih ljudi na svetu.

Kada su scenario i likovi ispali dobro, za mene je bilo to to. Radim sa izuzetno složnim i ljubaznim timom. Imamo producenta i reditelja koji nam čini da doživimo, trenutak po trenutak, koncepte ljubaznosti, brige i poštovanja za kojima čeznemo ovih dana. Njihova osetljivost se proširila na ceo tim. Nadam se da ćemo sačuvati ova osećanja i uživati u prilici da radimo mnogo sezona.”

NOVO - Vahide Percin sa kolegama proslavila uspeh serije Aldatmak | Obmana

By: TV Exposed