Kritike za poslednje dve epizode serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe sada se susreće sa publikom subotom uveče. Nakon što je Fox TV stavio seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar utorkom, postalo je neophodno nastaviti emitovanje subotom za projekat Senden Daha Guzel.

Kritike za poslednje dve epizode serije Senden Daha Guzel /  Lepša od tebe

Foto Credits: Dizilah

U glavnim ulogama turske TV serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe su Cemre Baysel i Burak Celik, a ona je tokom letnjeg perioda izazvala veliko interesovanje publike. Nažalost, početkom septembra, serija Lepša od tebe, koja je privukla pažnju snažnom harmonijom dvoje mladih glumaca, suočila se sa veoma jakim protivnicima i stvari su se promenile. Romantična komedija, koja i menja dan emitovanja i bori se za egzistenciju protiv dve važne serije kao što su Gonul Dagi i Kardeslerim, nažalost, iznenadila je svojom gledanošću.

Serija, koja je dan završila na osmom mestu u total kategoriji rejtinga i ABC1 sa svojim rejtingom daleko ispod proseka, osvojila je šesto mesto u AB grupi. Podrazumeva se da ovi rezultati neće mnogo koristiti seriji u narednim nedeljama. Pored promene dana u kojem se serija emituje, pažnji ne izmiče ni porast kritika publike prema scenariju u poslednje dve epizode.

Publika smatra da Senden Daha Guzel neće dugo ostati u etru, pošto je gledanost opala nakon poremećaja u priči i početka TV serija Gonul Dagi i Kardeslerim. Postoje čak i priče da bi ako se rejting drastično ne popravi serija mogla da ima svoje finale u epizodi 15.

Objavljen je trejler za 13. epizodu ovog projekta i rezultati koji će se dobiti u subotu, 10. septembra, postali su veoma važni za sudbinu serije.

NOVO - Otkrivena radnja turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed