Pozitivni pomaci u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Fox TV serija pod nazivom Sahane Hayatim | Moj predivni život poznata je kao jedna od najambicioznijih produkcija ove sezone i sa svojom pričom i glumačkom postavom.

Pozitivni pomaci u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Foto Credits: IMDB

U ovaj projekat su uključena značajna imena kao što su Onur Tuna, Hilal Altinbilek, Nesrin Cavadzade, Yigit Ozsener, Serkan Keskin i Sumru Yavrucuk.

Bili smo svedoci da je serija Sahane Hayatim, koja takođe ima snažnu priču, postigla veoma uspešnu gledanost kada je počela, ali je kasnije izgubila gledaoce i njen rejting je ozbiljno opao kako je njena priča slabila.

Bez obzira na to koliku podršku fanovi Onura Tune i Hilal Altinbilek pružaju na društvenim mrežama, ovaj period opadanja koji je nastupio slabljenjem priče serije sada je zamenjen porastom.

Gledaoci uzbuđeni zbog novih epizoda

Navodeći da je priča ponovo postala zanimljiva promenom grupe scenarista u seriji, fanovi TV serije Sahane Hayatim | Moj predivni život dele komentare navodeći da su uzbuđeni zbog novih epizoda.

Poznato je da promena scenariste često dovodi do toga da produkcije gube dušu i nije baš uspešna u zaustavljanju gubitka publike. Međutim, ovoga puta možemo reći da se to veoma pozitivno odrazilo na projekat Sahane Hayatim.

Navodeći da su radoznali kuda će krenuti ubrzana priča, mnogi gledaoci dele komentare na platformama društvenih mreža ukazujući da ponovo prihvataju projekat. Kako je priča prolazila kroz transformaciju i gledanost se povećavala, ponovo se počelo pričati o TV seriji Sahane Hayatim.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Serija Kurulus Osman nastavlja svoju dominaciju sredom!

By: TV Exposed